Дури и за Господ е претешко да им ги прости гревовите

    Дедо Стефан може да ги подучи како тоа се прави христијански, се разбира, откако и тој ќе се „департизира“ и ќе падне на колена пред целиот македонски народ, барајќи прошка за неговата нескриена поддршка на изминатиот злосторнички режим со што ја продлабочи поделеноста во македонското национално ткиво.

    Пишува
    Ана ПАНОВСКА

    ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”