Откако денеска претседателот на Собранието, Талат Џафери продолжението на седницата за разрешување на Марко Зврлевски го закажа за утре, по некое време на страницата на Собранието беше објавено дека за утре нема никакви активности.

На страницата стои дека продолжението на седницата за разрешување на јавниот обвинител ќе биде во понеделник во 11 часот.

Утре се одбележува 16-годишнината од потпишувањето на Охридскиот рамковен договор.